Niet helemaal tevreden? Over retourneren of ruilen doen we niet moeilijk.

Je hebt altijd het recht om een ongeopend product zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen te retourneren. Bedenk je je direct nadat je je bestelling geplaatst hebt, neem dan z.s.m. contact met ons op. Indien je bestelling nog niet verstuurd is, kunnen we evt. nog iets wijzingen of kosteloos annuleren.

Retourneren/ruilen is mogelijk indien:  

  1. Je binnen 10 dagen na ontvangst contact met ons opneemt en onze retouraanwijzingen opvolgt.
  2. Je de producten ongeopend, ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking naar ons terug stuurt. Mocht je twijfelen over de aanschaf van een product vanwege bijv. huid(over)gevoeligheid of allergie voor bepaalde ingredienten, vraag dan eerst altijd samples bij ons op voordat je een product aanschaft. Producten die je na opening wilt terugsturen vanwege bijv. een allergische reactie kunnen wij helaas niet terugnemen.
  3. Let op: retourneren of ruilen geldt niet voor actieproducten of op=op aanbiedingen.

Als het retour- of ruilproces is afgerond zullen we het bedrag binnen 14 dagen terugstorten, maar meestal sneller. We hebben hiertoe wel je bankrekeningnummer nodig. Kosten voor de retourzending en het opnieuw verzenden van producten zijn voor rekening van de klant. Als wij bij verzending een fout hebben gemaakt nemen wij uiteraard alle verzendkosten voor onze rekening.

Retour-/ruilprocedure 

  1. Neem zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst contact met ons op.
  2. Geef duidelijk aan welk(e) product(en) je wilt retourneren of ruilen.
  3. Wacht op bevestiging per e-mail van Alpha-H.
  4. Stuur de producten na bevestiging van Alpha-H als volgt retour:

- verpak het product zorgvuldig en in de originele verpakking
- stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar: Skindependent, Proostwetering 24P, 3543 AE Utrecht

Wij adviseren je het pakket te verzekeren (tegen geringe bijbetaling), omdat alle risico’s op beschadiging of zoek raken bij transport anders voor rekening van de klant zijn. Na ontvangst van je retourzending brengen wij je hiervan op de hoogte. Is e.e.a. goedgekeurd en gecheckt, storten we het bedrag binnen 14 dagen terug, exclusief de verzendkosten.

Annuleren
Heb je je bestelling afgerond en betaald, maar wil je ‘m toch annuleren, neem dan z.s.m. contact met ons op. Indien je bestelling nog niet is aangeboden aan PostNL kunnen wij probleemloos annuleren en storten we het bedrag naar je terug. Indien je bestelling al is aangeboden aan PostNL kunnen wij helaas niets meer wijzingen. Stuur de producten na ontvangst dan z.sm. retour, wij zullen het bedrag dan na retourontvangst naar je terugstorten, exclusief de verzendkosten.

Mijn pakketje bevat niet alle of niet de juiste producten
Neem dan zsm contact met ons op, we helpen je graag verder.

Ruilen en Retourneren