Alpha-H voor salons, praktijken en klinieken

Alpha-H heeft voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, dermatologen en cosmetisch artsen een groot aanbod van professionele behandelingen en resultaatgerichte verkoopproducten; of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of een probleemhuid.

Kennismaking, keuze en start 
De keuze voor een nieuw of aanvullend merk gaat niet over 1 nacht ijs. We staan dan ook graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken of Alpha-H jouw salon naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast wil je natuurlijk ook gewoon weten of de producten doen wat ze beloven. Daarom is het (op basis van KvK inschrijving of bewijs van opleiding) mogelijk tegen gunstige voorwaarden een zelf samen te stellen proefpakket aan te schaffen. Want zoals de Engelsen zeggen: 'the proof is in the pudding'. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden. 

Training en startinvestering
De installatietraining bestaat uit 2 dagen: een dag theorie en een dag praktijk (10-16.00 uur). Deze training is kosteloos; wel is hier een minimale startinvestering van €1950,- ex BTW aan verbonden. We werken echter niet met een verplicht start assortiment; we bekijken liever per klant welk assortiment het best past bij de (beoogde) doelgroep. Je bent dus geheel vrij om je eigen assortiment samen te stellen voor dit bedrag.

Na de 2-daagse installatietraining zijn er diverse vervolgtrainingen mogelijk, waaronder onze Skin Fitness training (bindweefselmassage) en microneedling. Indien gewenst kun je hier je Alpha-H behandelmogelijkheden mee uitbreiden. Daarnaast bieden we diverse masterclasses aan om je kennis over de huid verder te verbreden en verdiepen. In het kader rechts vind je een overzicht van ons actuele trainingsaanbod. Al onze trainingen vinden plaats op ons eigen kantoor (Utrecht). Daarnaast organiseren we regelmatig depositair bijeenkomsten, waar op nieuwe producten en (seizoens)behandelingen wordt getraind.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Trainingsaanbod depositairs 2019

 • INSTALLATIE TRAINING (THEORIE): 12 feb, 16 apr, 18 jun, 24 sept, 19 nov

 • INSTALLATIE TRAINING (PRAKTIJK): 30 jan, 25 mrt, 6 mei, 1 jul, 2 okt, 20 nov

 • REFRESH & GROW BOOST: 30 okt

 • BINDWEEFSEL TRAINING: 23 sept, 25 nov

 • LIQUID LASER PRESCRIPTIVE (2 DGN): 8 en 9 apr, 9 en 10 sept

 • MICRONEEDLING TRAINING: 7 jan, 4 mrt, 3 jun, 16 sept, 11 nov

 • PEELING MASTERCLASS: 22 jan, 21 mei, 8 okt

 • DE HUID; ALES OVER CELBIOLOGIE, DNA EN MICROBIOOM: 1 apr

 • ACNE(ÏFORME) AANDOENINGEN; ONTSTAAN, BEHANDELSWIJZE EN HUIDANALYSE: 17 jun

 • HERKENNEN BENIGME/MALIGNE HUIDAANDOENINGEN, DE DONKERE HUID, PIGMENTATIEPROBLEMATIEK: 30 sept

 • DE OUDER WORDENDE HUID (KENMERKEN EN BEHANDELWIJZE), HERKENNEN HUIDAANDOENINGEN, DE ZIN EN ONZIN VAN COSMETICA INGREDIENTEN: 4 nov