Je kunt bij ons snel, veilig en zonder zorgen betalen op de volgende manieren:

iDeal
Je kunt met iDeal betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers, Fortis of Triodos Bank. Tijdens het betaalproces word je automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank. Je betaling wordt direct afgeschreven. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je per email een bevestiging met factuur voor je eigen administratie.  

Paypal
Je wordt bij het afrekenen direct doorgestuurd naar de Paypal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Heb je al een PayPal account, log dan in met je gebruikersnaam en bevestig de betaling. Er wordt dan een autorisatie uitgevoerd van je PayPal account. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je per email een bevestiging met je factuur voor je eigen administratie.

Overschrijving 
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per email een bevestiging met de factuur. Je kunt deze vervolgens via internet bankieren of een overschrijvingsformulier overmaken naar onze bankrekening. Op de bestelbevestiging die je via e-mail van ons krijgt staan de bankgegevens vermeld. Vergeet bij overboeking aub niet het factuurnummer te vermelden. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat wij de betaling niet kunnen koppelen aan de bestelling; wat kan vertraging opleveren in de verdere afhandeling aan onze kant.

Veilig!
Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, emailadres of betaalgegevens worden versleuteld, via een zgn. Secure Socket Layer (SSL) van en naar onze webwinkel verzonden, waardoor deze niet kunnen worden onderschept of gelezen door derden. Om aan te geven dat je via een veilige verbinding je bestelling plaatst, verschijnt er tijdens het betaalproces links in de url balk een groene tekst.

Heb je andere vragen over betalen? Neem gerust contact met ons op! 

Betalen